Leerlingenkaarten 2021-2022

De leerlingenkaart wordt gratis aangeboden door de Vlaamse Scholierenkoepel, met steun van de Vlaamse Overheid.

Voor wie?

Leerlingenkaarten kunnen besteld worden voor alle leerlingen van jullie school.

De leerlingenkaart is niet bestemd voor het dko of het volwassenenonderwijs, wel voor bso, tso, aso, kso, buso, dbso, OKAN, leertijd en hbo5 Verpleegkunde (want die wordt gevolgd in een school voor voltijds secundair onderwijs).

Voor de jongeren die huisonderwijs volgen (getuigschrift 1ste graad of examencommissie secundair onderwijs): jullie hebben geen instellingsnummer, maar wel recht op een leerlingenkaart. Stuur een mailtje naar marieke@scholierenkoepel.be met een kopie van je paspoort en je adres en we sturen je een kaart op.

Zorg ervoor dat je school geen dubbele bestelling doorgeeft, check daarom vooraf even bij collega's en directie wie de bestelling zal plaatsen. 

Vraag de kaarten per leveringsadres aan. Je zal een foutmelding krijgen als er al iemand met hetzelfde instellingsnummer kaarten bestelde. Wil je leerlingenkaarten bestellen voor een campus met een ander leveradres maar hetzelfde instellingsnummer? Zet dan achter het instellingsnummer nogmaals de naam van de campus. 

Als je aanvraag is verzonden, krijg je een automatische bevestigingsmail. 

Momenteel hebben we geen leerlingenkaarten meer op voorraad wegens het groot aantal bestellingen. We laten er echter bij drukken dus het is nog steeds mogelijk om leerlingenkaarten te bestellen. Vanaf 15 december zullen deze beschikbaar zijn en opgestuurd kunnen worden naar de scholen.