Wij zoeken een jobstudent Administratief Medewerker

25 feb 2022

(Je kan deze vacature hier downloaden.)

De Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) is dé organisatie van, voor en door alle scholieren in het Vlaamse middelbaar onderwijs. VSK wil de stem van scholieren overal laten meetellen, in de eerste plaats op school en bij het beleid. Daarom versterken we leerlingen en leerlingenraden in heel Vlaanderen en verkondigen we de mening van scholieren over alles wat met secundair onderwijs te maken heeft.

Wij zoeken een jobstudent voor een periode van minstens 10 weken om de kortingen die onze leerlingenkaart geeft te updaten en verbeteren. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een organisatie die leerlingenparticipatie hoog op de agenda zet.

JOUW OPDRACHT:

●  Je werkt 10u-18u per week en dit gedurende 10 tot 18 weken. Je mag zelf flexibel je uren bepalen. Hou er wel rekening mee dat je vooral overdag zal moeten werken aangezien de voordeelaanbieders dan open zijn.

 • Je maakt een update van de lijst met de huidige voordeelaanbieders.(www.leerlingenkaart.be)
 • Je bevraagt de scholieren over hun verwachtingen van de leerlingenkaart en maakt daar een klein rapport van.
 • Je benoemt de unique selling proposition van de leerlingenkaart. Je schrijft onder andere uit hoe de leerlingenkaart voor VSK een voordeel kan zijn/is.
 • Je gaat op zoek naar nieuwe voordeelaanbieders. Dat doe je door onze vrijwilligers een kader aan te bieden en hen aan te sturen in de zoektocht naar die aanbieders.
 • Je maakt een SWOT-analyse van de leerlingenkaart.
 • Je schrijft uit op welke manier de leerlingenkaart de bekendheid van VSK kan vergroten.

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken iemand die bepaalde kansen ziet om zichzelf in die richting te ontplooien. Met dat in het achterhoofd ben je een geschikte kandidaat voor de Vlaamse Scholierenkoepel en voor deze job:

>  als je gelooft in de missie van de Vlaamse Scholierenkoepel.

>  als je initiatief durft nemen, zelfstandig en efficiënt kan werken.

>  als ervaring hebt met projectmatig werken

WAT BIEDEN WIJ?

 • 10-18 uur tewerkstelling per week en dit gedurende 10 -18 weken. We plannen die samen met jou flexibel in.
 • Je krijgt een contract van bepaalde duur voor 10 weken met kans op verlenging. Bij voorkeur beginnen op dinsdag 22 maart.
 • Loon volgens barema PC 329.1 - B1c
 • Je werkt van thuis uit en op ons kantoor in Brussel (op wandelafstand van het centraal station).
 • Terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding.
 • Een plek in een organisatie waar je jezelf kunt zijn, waar er hard gewerkt, maar even hard gelachen wordt, waar je uitgedaagd wordt om te leren, ruimte krijgt om te groeien en waar je best een fout mag maken.

ENTHOUSIAST?

Niet twijfelen! Solliciteer tot en met zondag 6 maart 2021 door een korte sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@scholierenkoepel.be te sturen. Dit met vermelding ‘Sollicitatie Jobstudent’ en ten aanzien van Mauro Michielsen (de voorzitter van VSK).

>  Voor meer info over de job kan je terecht bij Marieke Verhavert (02 894 74 71) of via

marieke@scholierenkoepel.be.

>  Een jury maakt een eerste selectie op basis van een motivatiebrief en cv.

>  De gesprekken gaan door op ons kantoor, op dinsdag 15 maart tussen 10u en 17u.

---

DE VLAAMSE SCHOLIERENKOEPEL WAARDEERT DIVERSITEIT, OOK IN HAAR PERSONEELSBELEID. KANDIDATEN WORDEN GESELECTEERD OP BASIS VAN HUN KWALITEITEN EN VAARDIGHEDEN, ONGEACHT GESLACHT, HANDICAP, CULTURELE ACHTERGROND OF LEVENSBESCHOUWING. WIJ BEHANDELEN JOUW INGEZONDEN CV EN BRIEF MET ZORG EN DISCRETIE.