Kaap-Het-Kantoor: Maart

04
mrt 2020
14:00

Kaap ons kantoor! We hebben weer een topprogramma.

  • Racisme en discriminatie aanpakken op school, hoe begin je eraan? Het STK won met hun video over structureel racisme de wedstrijd #GeefMe1Minuut. Katina werkte eraan mee en vertelt je er alles over. Ontdek ook hoe je met Stay Woke racisme bespreekbaar kan maken in je eigen klas.
  • Je goed voelen op school, wat heb je daarvoor nodig? Ga erover in gesprek, leer van mekaar en kom te weten wat VSK doet om leerlingen te helpen.
  • Er is tijd voor de scholieren die met VSK een actie / project hebben. Je kan ons kantoor gebruiken om af te spreken, en onze medewerkers om je te helpen.
  • Of kom gewoon eens kijken wat VSK doet, leer andere scholieren kennen en ontdek wat jij bij ons kan doen.

Inschrijven is niet nodig, je mag gewoon langskomen. Op Facebook kan je zien wie er komt en afspreken met andere scholieren. Je mag ook later toekomen, vroeger vertrekken of wat je ook maar wil. Breng ook gerust een vriend of vriendin mee. We zorgen voor koeken, koffie en fanta.

Vind je de weg niet makkelijk in Brussel? Geen nood, er wordt altijd afgesproken met een groepje in het station Brussel-Centraal waarmee je dan samen naar hier wandelt. Gezellig én makkelijk.