Dag van de leerlingenraad

26
mei 2021
0:00

5 oktober: dag van de leraar, 31 januari: dag van de directeur, 15 april: dag van het secretariaat. Markeer in je agenda een nieuwe feestdag op school:

26 mei wordt Dag van de Leerlingenraad! 

De leerlingenraad maakt de school beter. Nieuwe netten voor de voetbalgoals? De leerlingenraad zorgt er voor. Te veel taken en toetsen in de weken voor de examens? De leerlingenraad gaat in gesprek met de directie. Muziek op de speelplaats? De leerlingenraad zorgt voor gezelligheid! 

Dat mag wel eens beloond worden, niet? 

Op de Dag van de Leerlingenraad draaien we de rollen om: op die dag zorgt de school voor de leerlingenraad. Zet de leerlingenraad in de bloemetjes, bedank hen voor hun inzet, zet de spots op hun engagement! 

Benieuwd hoe jij, directie of leerkracht, de leerlingenraad kan bedanken? Kijk eens rond in onderstaand inspiratie-lijstje en verras met iets anders dan een pluim, een kus van de juf of een bank vooruit. 

Viert jouw school mee? 

VSK heeft een heleboel pretpakketten voor om deze dag extra feestelijk te maken. Die sturen we op of komen we persoonlijk, met extra toeters en bellen, overhandigen op jouw school. 

Ben jij fan de leerlingenraad en wil je kans maken op zo'n pretpakket? Schrijf je school hier in! 

De pretpakketten zijn ondertussen verstuurd en de scholen waar VSK op bezoek komt hebben van ons een mail gekregen. 

Het facebookevenement voor deze dag vind je hier